PhiLings

Postoje dvije vrste postupaka koje se mogu izvesti unutar tretmana PhiLings – Microneedling i Phi-Ion. To se može učiniti u kombinaciji ili odvojeno, ovisno o indikacijama za određeni tretman.

 

Microneedling

Microneedling je usmjeren na poticanje mikrocirkulacije i prirodnih procesa proizvodnje i regeneracije kolagena. (Također se uspješno koristi za obnavljanje kose u slučajevima neandrogene alopecije). Mikro punkcije se nanose ručno, u području najistaknutijih bora ili promjena na koži, i sustavom Phi NeedlePen za šira područja kože lica. Mikroiglice prodiru u kožu do dubine od 0,2 – 0,75 mm, a postupak se smatra bezbolnim. Tijekom tretmana, posebno dizajnirana i patentirana otopina nanosi se na površinu kože, te se naknadno upija. Nakon tretmana, klijentu se daju posebne vrste proizvoda za njegu (Ultimate skin Cocktail i PhiSoothing krema) nakon čega slijede detaljne upute za uporabu. Pravilna primjena proizvoda za njegu od velike je važnosti.

Rezultati tretmana uključuju: hidrataciju kože, povećani tonus i glatkoću kože zbog čega su postojeće bore manje vidljive i koža je mlađeg izgleda. Rezultati postaju vidljivi 24 sata nakon postupka i trajat će nekoliko mjeseci. Postupak se ponavlja do tri puta u razmaku od deset do četrnaest dana.

Nakon postupka, koža će biti crvena i isprat će se na sličan način kao umjerena opeklina. Također možete osjetiti zategnutost kože i blagu osjetljivost na dodir na području koje se tretira. To će se uvelike smanjiti nekoliko sati nakon tretmana i u sljedeća 24 sata koža će u potpunosti zacijeliti. Nakon 3 dana najvidljiviji eritem bit će uklonjen.

Primjena i učinci:

Zatezanje, podizanje i pomlađivanje kože, ožiljci od akni i zacjeljivanje rana, smanjuje bore i ravna linije, minimizira veličinu pora, smanjuje tragove strija, tretira alopeciju.

 

Phi-oin

Phi-Ion tretman temelji se na stvaranju niza sitnih točkica uz linije zatezanja na koži. Ovaj postupak pokreće trenutno stezanje i zatezanje vlakana kože kako bi se stvorio učinak podizanja, preoblikovanja i pomlađivanja. Phi-Ion olovka koristi plazmeno stanje materije. Načelo uključuje ionizaciju plinova iz atmosferskog zraka kako bi se stvorilo mikro električno pražnjenje koje uzrokuje sublimaciju prekomjernog / opuštenog površinskog sloja kože. Ova se metoda može koristiti za liječenje određenih zabrinjavajućih područja bez oštećenja okolnog tkiva ili primjene neželjene toplinske energije na njih.

Phi-Ion olovka praktični je prijenosni uređaj koji koristi precizno fokusirani snop energije plazme za sublimiranje površinskog sloja kože (epiderme), bez nanošenja oštećenja na temeljnim ili susjednim tkivima.

Tretman Phi-Ion se koristi za korekciju kapaka, može se koristiti za zatezanje bora, bora oko očiju, koristi se za smanjenje ožiljaka od akni. Također je u stanju ukloniti mrlje s kože (potreban je napredni tretman). Ova revolucionarna metoda može postići rezultate usporedive s rezultatima estetske kirurgije.

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi