PhiLaser

PhiLaser Type R 2.0 nova je i poboljšana verzija našeg PhiLaser aparata. Laser se koristi za tretmane poput uklanjanja tetovaža, liječenja staračkih pjega te uklanjanja pigmenata i hiperpigmentacija.

Jedna od najznačajnijih noviteta novog lasera je poboljšanje trajanja impulsa. Iako je njegov prethodnik imao trajanje impulsa od 8 nanosekundi, naš novi PhiLaser Type R 2.0 ima trajanje impulsa od samo 2 nanosekunde. Dakle, aparat je 4 puta brži! Kraći puls sitnije usitnjava čestice i tako omogućava imunološkim stanicama da ih lakše uklone.

Laserski aparat Phi vrlo je učinkovit na različitim tipovima kože i uključuje najnoviju tehnologiju uklanjanja pigmenta, istovremeno bez invazivnog utjecaja na kožu, te je savršen za tretiranje širokog spektra problema s kožom.

Izvodi razne tretmane uklanjanja tetovaža i pigmentacije, poput uklanjanja tetovaža obrva, uklanjanja hiperpigmentacija, redovitog uklanjanja tetovaža, kao i staračkih pjega. Također izvodi tretman s ugljikovim pilingom, što je revolucionarni laserski postupak namijenjen problematičnoj koži i začepljenim porama, a potpomognut toplinskom energijom lasera; ugljik prodire do epiderme stimulirajući stanice kože da poprave i očiste pore.

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi