Malo o Microbladingu i kako bi trebao izgledati

Malo o Microbladingu i kako bi jedan dobar, kvalitetan, ukusan, umjeren, dugoročno zdrav microblading obrva trebao izgledati bez obzira na trenutne trendove i nečije želje i hirove.

Kad je u pitanju bilo koji tretman kod nas u pitanju, a pogotovo permanentni make up, mi Ne ispunjavamo želje klijentica već se držimo struke/zanata/pravila.
Konzultiramo klijenticu na osnovu zatečenog stanja: tip kože, problemi s kožom, prethodni tretmani, oblik lica, stil života,  godine…..pa tek onda želje klijentice.
Puno faktora utječe na to koju tehniku primjeniti, što očekivati i kako će krajnji rezultat izgledati.

Važno je da je klijentica upoznata sa svim segmentima tretmana, kao i što je njena obveza neposredno nakon a i dugoročno za očuvanje dobrog rezultata.
Trendovi se mijenjaju, i prebrzo ponekada, ali kod nečeg permanentnog na licu uvijek će prevladavati potražnja za onim prirodnim,  umjerenim, decentnim.
Najveća greška je kod Artista kad forsiraju trenutni trend na klijentu koji  nema predispoziciju za to.

Predivno izgledaju prirodne obrve koje do krajnje točke sve dlake rastu u smjeru prema gore tj prema krajevima čela, ali to nikako ne možemo raditi na klijentici kojoj njene prirodne dlake rastu prema dole već nakon početka obrve. U tom slučaju ćemo dobiti x obrve, tj ukrižane prirodne s nacrtanima i jedan jako veliki nered a o prirodnome da ni ne pričamo. Možda će prvi tren izgledati lijepo, jer se prirodne dlačice zečešljaju, namjeste odmah nakon tretmana, slikaju, i to je to od lijepog. Klijentica dođe kući, za sat vremena prvi put opere i namaže obrve i lijepi prirodni izgled pada u vodu. Ne možete promijeniti smjer rasta prirodnih dlačica. Na edukaciji vas učimo da postoji više vrsta spine-a, različite početke, kako prepoznati i izvesti što prirodnije. Umjetnost ove tehnike je ispratiti rast prirodnih dlačica, kojim bilo paternom i stilom, ali da je gotovo nemoguće primjetiti nacrtane dlačice. Ne smiju biti stogo definirane, nema ravnih linija, kuteva, ni strogih početaka, sve mora biti “soft” izražaj. Jedino je to ispravno i poanta ove tehnike.

expand collapse PhiBrows

PhiBrows je vještina polutrajnog crtanja obrva. Oblik obrve izračunava se prema zlatnom presjeku (Phi 1.618) i morfologiji lica.

Saznajte više

PhiContour je vještina polutrajnog make up-a za eyeliner, crtanje usana i obrva, te pigmentaciju vlasišta i areole.

Saznajte više

Postoje dvije vrste postupaka koje se mogu izvoditi unutar tretmana PhiLings –microneedling i Phi-Ion. To se može raditi u kombinaciji ili odvojeno, ovisno o indikacijama za određenoi tretman.

Saznajte više

Laser je najsigurniji način uklanjanja tetovaže jer ne ostavlja tragove i kemijske komponente u koži.

Saznajte više

Klasično produljenje trepaviica: metoda kod koje se produljenje trepavica primjenjuje na prirodne trepavice. PhiLashes daje prirodan izgled i ugodan osjećaj pojačavajući duljinu i uvijenost.

Saznajte više

Tretman uklanjanja tetovaža - najbolja i najsigurnija metoda za uklanjanje nekvalitetne trajne šminke ili tetovaža. Ovaj proizvod stvoren je s ljubavlju i namijenjen je njezi kože. Od iznimno je velike važnosti jer su sve metode kirurškog uklanjanja tetovaža bolne i ostavljaju velike ožiljke.

Saznajte više

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi