Ivana Klarić

Pozdrav, moje ime je Ivana Klarić. Živim i radim u Splitu, prelijepom hrvatskom gradu na jadranskoj obali. Pedikerka sam s 18 godina iskustva. Moja ljubav prema uljepšavanju obrva pojavila se u mladosti kad sam svoje rijetke obrve pokušavala uljepšati raznim nijansama olovaka i gelovima. Kad sam čula za metodu trajnog iscrtavanja obrva, bila sam vrlo impresionirana. Odmah me zanimalo gdje mogu dobiti takav tretman, a ubrzo nakon toga sam i otišla na isti. Nakon microblading tretmana shvatila sam da bi mi takva vrsta posla mogla savršeno odgovarati zbog dugogodišnjeg iskustva rada sa skalpelom (u medicinskoj pedikuri). Osoba koja je radila tretman na mojim obrvama, omogućila mi je da kod nje odradim svoj prvi, vjerojatno i najvažniji, tečaj. Ubrzo nakon toga samostalno sam počela izvoditi ovu vrstu tretmana.

Od ožujka 2013. do ožujka 2016., pružala sam ove usluge u svom studiju, te sam postupno napredovala u vještinama i znanju u ovoj tehnici. Tad sam zaključila da mi u profesionalnom napretku nedostaje jedan ključni korak do statusa vrhunskog stručnjaka.
Tako sam odlučila otići u Sarajevo na stručno obrazovanje na BB akademiju kod majstorice Megy Hodžić. Dojmilo me se znanje koje sam stekla, te temeljitost i strogost tijekom samog usavršavanja. Moje napredovanje nakon prevladavanja svih razina u CM krenulo je strelovito. U svibnju 2016. postala sam Royal Artist, a u kolovozu 2016. Master za svoju zemlju.

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi